CRUQ-S

CRUQ-S is opgericht door José van Spaandonk. Zij is een ontwikkelende makelaar; thuis in wonen, thuis in bouwen, thuis in vernieuwen. Neem contact op voor een adviesvoorstel over de aankoop/verkoop van uw woning.

Samenwerken

Een goede en eerlijke presentatie van de te verkopen woning is een vereiste. Afhankelijk van de wens van de verkoper en de situatie werk ik met verschillende fotografen die de woning optimaal in beeld brengen. Ook is het mogelijk een stylist of interieurarchitect te betrekken bij het verkoopklaar maken van een pand. Soms worden panden aantrekkelijker door ze aan te passen of uit te breiden. Ik kan ervoor zorgen dat de mogelijkheden aansprekend in beeld worden gebracht. Een stap verder is dat ook de vergunning van eventuele aanpassingen wordt geregeld.

“Mensen binden; Dat is toch de kracht van de makelaar. Niet alleen de verkoper en de koper, maar ook verkoper/koper met de juiste financieel adviseur of indien nodig bouwkundig adviseur.”

Als makelaar, vastgoedadviseur en ontwikkelaar bied ik passende oplossingen voor wonen en/of werken. Nieuwe ontwikkelingen zijn mogelijk als eindgebruikers, ontwerpteam en bouwer worden samen gebracht. Vanuit CRUQ-S bied ik eindgebruikers een platform om woon/werkwensen in beeld te brengen en zich eventueel te verenigen. Binnen mijn netwerk zoek ik co-makers die invulling kunnen geven aan woon/werkwensen. Soms zijn het juist architecten of bouwers die initiatief nemen en in een pril stadium op zoek zijn naar de eindgebruiker.

Een aansprekend voorbeeld van zo’n ontwikkeling is het project Nova Zembla Lofts.

 

Jose van Spaandonk

Opleiding

Master of Real Estate Tias Nimbas
HBO Bouwkunde
Basistheorie Makelaardij + aanvullende theorie Wonen